Nu finns vår senaste kollektion Ultimate 14” Tape Hair i webshoppen. Håret är av absolut högsta kvalitet av Remy som marknaden erbjuder, selekterat för att vara än mer fintrådigt och i absolut toppkondition! Kollektionen är anpassad för utfyllnad och kommer med ett nytt fäste som är mindre än vårt standardfäste. Det nya fästet är 3 cm brett och perfekt vid utfyllnad eller utmärkt att kombinera med våra standardfästen vid områden där man ibland får ont om plats.

Frisöreventet 2017

I helgen som var besökte vi Frisöreventet som hålls i Slagthuset, Malmö. Eventet arrangeras av Larsson & Lange i samarbete med Mirror. Det var länge sedan Sverige hade en bra frisörmässa och vi är väldigt glada att vi valde att ställa ut. Möjligheten att få träffa så många frisörer under avslappnade förhållanden är få och vi hoppas att ni som besökte oss i vår monter fick med er nyttig information och ett intresse av att testa extensions utan tempelhår. Ni som inte hade möjlighet att närvara, hoppas vi ses nästa år!

Med vår nya frisörlogin kan du ansöka om att bli kund hos oss och få tillgång till våra utbildningar, vårt sortiment och våra priser. Med Zen Luxury Extensions på din salong kan du erbjuda premium extensions som är etiskt handlat utan tempelhår i en rad olika fästtekniker. Era kunders drömhår är inte långt borta – ansök idag för att ta del av alla fördelar det innebär att jobba med Zen Luxury Extensions.

Vi utbildar salonger gratis, på plats hos er, för att säkerställa att ni får rätt förutsättningar att erbjuda era kunder håret de alltid drömt om!

 

Vinn en resa till New York!

Använd Zen Luxury Extensions i höst (till och med 31/12 2016) och var med och tävla om en resa för två till New York*. Du kan tävla både som frisör eller som kund, och vi kommer dra en vinnare från vardera kategori. Vi tävlar alltså ut två stycken resor för två personer!

Tävlingsregler:

Lägg upp en bild på din hårförlängning med Zen Luxury Extensions på ditt Instagram-konto.

Bilden ska innehålla följande @tags och #hashtags för att vara giltiga:

@zenluxuryextensions_se
#zenhairswe
#zenluxuryextensions

Är du som tävlar privatperson, ska dessutom salongen som utförde jobbet taggas och datum för behandlingen ska inkluderas.

För fullständiga tävlingsvillkor* klicka här.

Inspiration

Nu har vi öppnat en ny del av hemsidan. Under fliken ”inspiration” kan ni se ett flöde av bilder på härliga transformeringar utförda av duktiga och kreativa stylister runt om i Sverige.

Hemsidan uppe!

Nu är zenhair.se äntligen uppe! Under den närmsta tiden kommer vi lägga till nytt innehåll och nya funktioner. Har ni inte redan prenumererat på vårt nyhetsbrev så gör det! I nyhetsbrevet så kommer ni kunna följa vad som händer med ZEN Hair, få information om utbildningar, kurser och produktnyheter.